Proces rezervacije je iznimno jednostavan i iziskuje samo tri koraka i 5 minuta vašeg vremena. 

Nakon što odaberete nekretninu za najam i željene termine boravka, pošaljite upit za rezervaciju. Provjerit ćemo dostupnost tražene nekretnine za navedene datume i odgovoriti na vaš upit u najkraćem mogućem roku.

Rezervacija je potvrđena nakon uplate akontacije u iznosu od 30% ili 50% od dogovorene cijene smještaja (ako nije drugačije navedeno). Ugovor o najmu smatra se sklopljenim u trenutku kada VISIT CROATIA primi uplaćeni iznos akontacije. Ugovor s vlasnikom je sklopljen i Opći uvjeti poslovanja su prihvaćeni.

Primit ćete e-poruku s detaljima rezervacije (Vaucher).

Voucher s Općim uvjetima poslovanja čini ugovor o najmu između gosta i vlasnika nekretnine. Važno je da provjerite Vaucher koji dobijete od nas odmah po primitku. Molimo da nas odmah kontaktirate ako bilo koja informacija nije točna.

Također molimo provjerite svoju politiku otkazivanja. Svaki objekt ima vlastita pravila otkazivanja. Bit će nam jako žao ako iz bilo kojeg razloga odlučite otkazati svoju rezervaciju. Ali ako odlučite otkazati svoju rezervaciju, bit će vam vraćen novac u skladu s vašim pravilima otkazivanja.

Ako vlasnik ili upravitelj nekretnine odluči otkazati rezervaciju zbog ozbiljnih oštećenja na nekretnini ili nekog drugog ozbiljnog problema koji nije moguće riješiti, dobit ćete povrat u cijelosti, a mi ćemo se potruditi pronaći drugu alternativnu kuću za odmor za vas čim prije.