Vila

Villa Estate Da Noi, Basina otok Hvar

  • 8 Gosti
  • 4 Spavaće sobe
  • 4 Kreveti
  • 4 Kupaonice

Luksuzna Villa Estate Da Noi s dva privatna bazena na otoku Hvaru

Novoizgrađena vila Estate Da Noi jedan je od arhitektonskih bisera otoka Hvara. Uzdiže se svega 50 metara od mora, u mirnoj i slikovitoj uvali Basini, udaljenoj nekoliko kilometara od Vrboske, Jelse i Starog Grada. Zbog svog geografskog položaja, ova vila predstavlja sinergiju modernog, no minimalističkog uređenja i prirodnog okruženja. Kako bi se iskoristio svaki centimetar građevinskog zemljišta, kuća svojim nesvakidašnjim konstruktivnim oblikovanjem čini nepravilan četverokut. Uz rasvjetu duž cijele terase i direktan pogled na more, potpuno ostakljena vila izvana nevjerojatno podsjeća na pramac broda. Prostorna kuća sa svojih ukupno 201 metar neto površine idealna je za boravak osam gostiju. Raspolaže s četirima spavaćim sobama. Osjećaj luksuza, a istodobno tople atmosfere je, osim staklenim stijenama, postignut kombinacijom bež i bijele boje. Uslijed funkcionalne raspodjele prostora, svaka soba ima svoju vlastitu kupaonicu – sve s ciljem maksimalne razine udobnosti. Stepenicama dolazimo do donjeg kata. Prostor mu je maksimalno otvoren, a dojam i ondje pojačavaju staklene stijene koje se lako otvaraju. Grijani jacuzzi s masažnim mlaznicama, čija temperatura ide do 36 stupnjeva Celzijeva, u središtu je prizemlja. Tik do njega predviđen je prostor za dnevni boravak, dok se s desna pružaju blagovaonica i kuhinja. Bijela kuhinja s crnim detaljima rađena je po mjeri, a glavna joj je posebnost to što je – leteća. U odvojenoj prostoriji u prizemlju čeka vas finska sauna, dok pripremljena jela i pića možete blagovati na prostranoj terasi s roštiljem. Kako je Hvar najsunčaniji hrvatski otok, za ljetnih dana dobro će doći osvježenje u vanjskom grijanom bazenu, koji na terasi zauzima prostor od 22 kvadratnih metara. Uz njega postavljene ležaljke, čine da u Estate Da Noi najveća nedoumica postane gdje skoknuti – u neki od bazena ili u kristalnom čistom moru, korak dalje od vas. Najsunčaniji hrvatski otok doživite iz Estate Da Noi. Mirna uvala i ljeti će pružiti osjećaj privatnosti, a vila svojim sadržajima adresu kojoj ćete se rado vraćati, neovisno o godišnjem dobu.

PRIKAŽI VIŠE
Početna izdvajamo

Parkiralište

Ljubimci dobrodošli

Širokopojasna bežična mreža Internet

Slike

Sadržaji

Bazen i spa sadržaji

Grijano Unutarnji bazen, Grijano Vanjski bazen , Privatno Parna sauna

Parking i sadržaji

Parkiralište dostupno

Pravila

Ljubimci dozvoljeni nakon dogovora

Kuhinja i blagovaona

Roštilj na ugljen, Plinski roštilj, Kuhinjski štednjak, Mikrovalna pećnica, Pećnica , Hladnjak

Značajke lokacije

Okeanski pogled , Riva

Kupaonica i praonica rublja

Kupaonica i praonica, Posteljina, Sanitarni sadržaji -osnovno , Tuš, Set ručnika , Perilica rublja

Grijanje i hlađenje

Klimatizirano , Ognjište

Zabava

TV (Satelitska)

Internet & ured

Širokopojasna bežična mreža Internet

Kućna pravila

  • Ljubimci dozvoljeni nakon dogovora

Dolazak: 05:00 PM

Odlazak: 10:00 AM

Mjesto

Cijene

Smjernice i napomene

Kalendar

Odaberite datum prijave

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5

Recenzije

Ugostitelj

Visit Croatia Luxury Villas

Visit Croatia (property manager) is licensed online travel agency and licensed real estate agency based in Zadar, Croatia. We offer a unique handpicked selection of Luxury Villas with pool, Authentic stone Villas, Luxury Apartments & unique Vacation houses in the most beautiful destinations in Croatia.

If you have any additional questions about this property or about Booking process, feel free to call us or use WhatsApp messenger to contact us.

Kontaktirajte nas

©2024 Visit Croatia Sva prava pridržana - Powered byLodgify
Villa Estate Da Noi, Basina otok Hvar
Vrboska, Hrvatska
od €NaN po noći